Vacature: Fitnessmanager Prima Life

Fitnessmanager Prima Life

Wij zoeken per 1 december een Fitnessmanager voor Prima Life Fitness, beginnend met 24-32 uren per week.

Over Prima Life  

Bij Prima Life werken wij volgens de gedachte: Samen werken aan de gezondheid van de cliënt, samen met een team hulpverleners maar vooral samen met de cliënt.

De kern is: ‘dit heeft u, hoe kunnen wij hier samen aan werken. Het concept van Positieve Gezondheid is hierin voor ons een leidraad.

We zijn dus meer dan ‘een fitnesscentrum’. Door het werken in een omgeving met een Spectrum aan zorg- en dienstverleners proberen wij in te spelen op wat een cliënt nodig heeft. Wij zijn er als er iets aan de hand is, zetten ons in om te voorkomen, om te verbinden en kennis te delen. Je zult dus nauw samenwerken met de fysiotherapeuten binnen Prima Life, maar ook met andere zorgdisciplines.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als fitnessmanager is het belangrijk dat je concrete doelen stelt en een richting bepaalt die in lijn is met de missie en visie van Prima Life.  Samen met jouw team van instructeurs streef je naar het behouden en verbeteren van de kwaliteit van de fitness, het behouden van bestaande leden en het werven van nieuwe leden voor 2 locaties ( Ruinen en Meppel)

Binnen Prima Life valt de afdeling sport onder jouw toezicht. Dit houdt in dat je naast meedraaien op de werkvloer verantwoordelijk bent voor alle facetten van bedrijfsvoering, waaronder: financiële administratie, marketing, planning, netwerken, onderhouden van (zaken) relaties en het behoud van de nauwe samenwerking tussen de fysiotherapie, fitness en andere zorgaanbieders.  Ontwikkeling van nieuwe producten en diensten behoort ook tot jouw functie.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ambitieuze en sportieve fitnessmanager die met passie het fitnessvak combineert met management taken. Een aanpakker die nauw betrokken is met de werkvloer, zelf trainingen verzorgt, nauw betrokken is met klanten, fysiotherapie en de partners van Prima Life.

– HBO werk- en denkniveau ( ALO, CIOS, Sportmanagement)
– Aanvullende kwalificaties sport en/of management;
– Een aanvullende commerciële opleiding, specialisatie of ervaring gericht op het gebied van Marketing & Sales is een pre
– Ervaring in een leidinggevende functie
– Fitnesstrainer A met voorkeur voor B.
– Ervaring als (personal)trainer
– Bij voorkeur ervaring met het uitvoeren van healthchecks, begeleiden van clienten vanuit de fysiotherapie en/of het geven van sportspecifieke trainingen
– Flexibele instelling en bereidheid om ook avonduren en mogelijk weekenden te werken
– Ondernemend, ambitieus, initiatiefnemer

Wij bieden;

– Een afwisselende baan met verantwoordelijkheden over 2 vestigingen
– Werkzaamheden in multidisciplinair teamverband
– Mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling
– Moderne sportfaciliteiten
– Ruimte voor eigen ideeën.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je CV en motivatie voor 1 november naar vacature@primalife.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Haal het beste uit je lichaam bij Prima Life

fysiotherapie, sportschool, beweeggroepen, specialisaties

  0522 - 23 75 30

  info@primalife.nlMaak een afspraak