Vacature: Manueel Therapeut (i.o.) 24-38 uren per week

VACATURE Manueel Therapeut (i.o.) voor 24-38 uren per week

Voor onze vestiging in het Spectrum Medisch Centrum Meppel zijn we per oktober op zoek naar een Manueel therapeut (i.o.) voor 24-38 uren per week.

Over ons:
Prima Life is een fysiotherapiepraktijk met 3 vestingen in Meppel en Ruinen met diverse specialisaties, zoals manuele therapie, sport-, oedeem-, geriatrie-,oncologie-, hand- en kinderfysiotherapie.
Daarnaast hebben we nog diverse verbijzonderingen, waaronder dry needling, hart-long revalidatie en littekenbehandeling.

Prima Life Fysiotherapie & Fitness wil een bijdrage leveren aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk eigen regie te voeren. Hierbij zijn de zes dimensies van positieve gezondheid het uitgangspunt.
Prima Life wil betaalbare, kwalitatief hoogwaardige zorgproducten leveren in een multidisciplinaire omgeving met aanvulling van de fitness.

Prima Life ziet zichzelf als een vaste waarde in de keten van (preventieve) gezondheidszorg die er toe doet, waarbij er een breed aanbod is aan specialistische fysiotherapie met  samenwerkingsverbanden in zowel de eerste- als tweedelijnszorg. Zo hebben we gezamenlijke spreekuren met o.a. de huisarts en orthopeed.

Wij zijn aangesloten de netwerken ParkinsonNet, ClaudicatioNet, SchouderNetwerk Groot Zwolle, Rugnetwerk Zwolle, Netwerk Oncologie Fysiotherapie Groot Zwolle Fysiotopics en OrthoXpert Nederland.

Wat zoeken wij?
Iemand die;
– een afgeronde (of bijna afgeronde) opleiding tot Manueel Therapeut heeft
– bereid is tot het werken in de avonduren
– zichzelf wil blijven ontwikkelen

Wat bieden wij?
– Een leuke, uitdagende baan in een team met vele specialisaties
– Een werkplek binnen een medisch centrum met ruim 25 andere disciplines
– Volop (scholings)mogelijkheden om je zelf verder te ontwikkelen

Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je CV en motivatie voor 6 augustus naar vacature@primalife.nl

Haal het beste uit je lichaam bij Prima Life

fysiotherapie, sportschool, beweeggroepen, specialisaties

  0522 - 23 75 30

  info@primalife.nlMaak een afspraak