Nieuwe collega gezocht!

Gezocht: Kinderfysiotherapeut (i.o.) per 1 oktober 2017

In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega per 1 oktober voor 1-1,5 dag per week met mogelijkheid tot uitbreiding.

Prima Life is een grote fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties, waaronder kinderfysiotherapie. Binnen de specialisatie kinderfysiotherapie zijn wij een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Verbalis (logopediepraktijk) en Educare (praktijk voor psychologie). Wij werken hierin nauw samen en geven duo-behandelingen, maar ook groepsbehandelingen (Soderberg Tan).

Omdat we vooral binnen een brede school zitten (peuterspeelzaal, kinderopvang en 2 basisscholen), zien we dan ook voornamelijk kinderen tussen de 0-12 jaar, zoals kleuters met fijne motoriekproblematiek, maar ook bredere problematiek, waarbij we korte lijntjes met leerkrachten en IB-ers hebben. Daarnaast werken we samen met het consultatiebureau, welke ook zitting heeft in deze brede school.

Als kinderfysiotherapeut heb je een flexibele instelling, ben je enthousiast en kun je samenwerken met verschillende disciplines. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om zelf nieuwe initiatieven op te zetten, indien nodig met de andere disciplines.

Wij werken in de praktijk met het programma Fysioroadmap. Enige ervaring is gewenst maar niet noodzakelijk. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Keurmerk Fysiotherapie.

Heb je een diploma kinderfysiotherapie of ben je met deze opleiding bezig dan mag je je sollicitatie sturen naar:

Prima Life
t.a.v. W. Kruithof/T. Koopmans
Schoolstraat 4
7941 CA  Meppel

of mailen naar: infof@primalife.nl

Daarnaast kun je altijd contact opnemen met onderstaande of onze site bezoeken.

T. Koopmans
trienkekoopmans@primalife.nl
0522-240346

Haal het beste uit je lichaam bij Prima Life

fysiotherapie, sportschool, beweeggroepen, specialisaties

  0522 - 23 75 30

  info@primalife.nlMaak een afspraak